Έγκριση ή μη των Αιτήσεων – Μηχανογραφικών Δελτίων για την εισαγωγή των Αλλοδαπών –Αλλογενών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2015

dt_img_5

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά τον έλεγχο των υποβληθέντων φακέλων των υποψηφίων Αλλοδαπών – Αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε. και αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών – μελών της Ε.Ε. μη ελληνικής καταγωγής) για εισαγωγή στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, ανακοινώνει την έγκριση ή μη των αιτήσεων – μηχανογραφικών δελτίων, έτους 2015, των ανωτέρω υποψηφίων, που υπέβαλαν αίτηση – μηχανογραφικό δελτίο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων από 16-22 Ιουλίου 2015.

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερόμενους από το διαδίκτυο  στη διαδρομή :

http://exams-foreigner.it.minedu.gov.gr

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται αν η αίτηση- μηχανογραφικό δελτίο που υπέβαλαν έγινε δεκτή, εφόσον στην παραπάνω ιστοσελίδα συμπληρώσουν στο πεδίο είσοδος το e-mail τους και τον κωδικό ασφαλείας που είχαν δημιουργήσει προκειμένου να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο.

Με νεότερη ανακοίνωση, που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα εισαγωγής τους.

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.

Πηγή

6 comments

 1. Δεν μπορώ να μπω στο σύστημα για να δω το αποτέλεσμα. Μήπως έχει το ίδιο πρόβλημα και κάποιος άλλος. Θα χαρώ να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ

 2. Αγαπητέ, περνάς σωστά τα στοιχεία σου; Για προσπάθησε ξανά προσέχοντας περισσότερο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια αναφορά σε λάθος. Ωστόσο, θα το ψάξω και εάν συμβαίνει, θα ενημερώσουμε τους φίλους μας.

  1. Ευχάριστώ για την ενημέρωση θα ήθελα να επισημάνω ότι επειδή έχω ξεχάσει τον κωδικό μου ζήτησα μέσω του έγκυρου μεηλ μου να μου σταλεί ο νέος κωδικός αλλά μου βγάζει
   Αυτό το μήνυμα “an error occured while processing your request”

 3. Μην ξεχάσεις να κοιτάξεις στα spam μήπως σου έχει έρθει μέηλ με το νέο κωδικό και δεν το έχεις προσέξει!Εφόσον δεν διαθέτεις κωδικό ή του δίνεις λάθος, είναι λογικό να μην σου επιτρέπει να εισέλθεις στο σύστημα.

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως. Όταν είχα κάνει την εγγραφή μου και δήλωσα τις σχολές τότε είχα μια διεύθυνση μεηλ και έναν κωδικό. Τώρα που προσπαθώ να επανάκτησω τον κωδικό μου μου ζητά την διεύθυνση. Όταν το στέλνω μου γράφει το παραπάνω. Άλλωστε απο την ίδια διεύθυνση είχα ενεργοποιήσει το μηχανογραφικό
   Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Νασαι καλά. Θα ρωτήσω την Δευτέρα. Μήπως γνωρίζεις πότε θα ανακοινωθούν οι σχολές ;

   1. Αγαπητέ, επαναλαμβάνω, κοίταξε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία(spam) του μέηλ σου μήπως έχει σταλεί κωδικός και δεν το έχεις προσέξει. Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση των βάσεων και την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσής τους, είμαστε σε αναμονή… Λογικά και εκτός απροόπτου, την ερχόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν!

Leave a Reply