Ανοικτές αιτήσεις για πάνω από 300 Μεταπτυχιακά στην Ελλάδα

Ο Σεπτέμβρης και λίγο ο Οκτώβρης είναι οι μήνες όπου πολλοί υποψήφιοι κάνουν αιτήσεις για Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών στην Ελλάδα. Πολλά τμήματα Πανεπιστημίων συνήθως επεκτείνουν την περίοδο των αιτήσεών τους και ενώ αυτή η διαδικασία έχει ξεκινήσει από Ιούνιο για παράδειγμα παίρνει παράταση έως μέσα και τέλη Σεπτέμβρη.

Αυτή την περίοδο τρέχουν πάνω από 300 Μεταπτυχιακά προγράμματα από τα ελληνικά Πανεπιστήμια.

Η ειδική επιστημονική ομάδα του Spoudase, του πρώτου μεγαλύτερου study Guide στην Ελλάδα καταγράφει όλα τα Μεταπτυχιακά που υπάρχουν σε έναν πλήρη ηλεκτρονικό οδηγό Σπουδών.

Στο Spoudase θα μπορέσετε να βρείτε τα 300 Μεταπτυχιακά που οι προκηρύξεις αυτών τρέχουν και να κάνετε αίτηση. Εδώ να τονίσουμε πως 100 από αυτά δεν έχουν δίδακτρα.

Το Spoudase ήρθε να καλύψει ένα τεράστιο κενό στην Ελλάδα στον τρόπο εύρεσης Μεταπτυχιακών αλλά και άλλων επιμορφωτικών προγραμμάτων, συγκεντρώνοντας και χαρτογραφόντας όλα τα Μεταπτυχιακά των Ελληνικών, Κυπριακών και Ξένων Πανεπιστημιών.

Με την εύχρηστη αναζήτηση του spoudase θα κάνετε αναζήτηση ανάμεσα στα Μεταπτυχιακά με βάση τα δίδακτρα, το γνωστικό αντικείμενο, το Πανεπιστημιακό Ίδρυμα, την πόλη και το αν μια προκήρυξη είναι ενεργή η όχι.

Καθημερινά επικοινωνούμε με όλα τα Πανεπιστήμια για να ανανεώνουμε το υλικό μας, να επικαιροποιούμε το υλικό των Μεταπτυχιακών και να εμπλουτίζουμε τον οδηγό!

Στην αρχική σελίδα του Spoudase μπορείτε να κάνετε αναζήτηση όλων των Μεταπτυχιακών

Για να δείτε όλα τα Δωρεάν Μεταπτυχιακά προγράμματα πατήστε εδώ.

Στο τέλος της σελίδας μας βρίσκονται όλες οι Συμβουλές οι οποίες ανανεώνονται καθημερινά με άρθρα σπουδών και καριέρας τα οποία μπορούν να σας καθοδηγήσουν στο να επιλέξετε το μεταπτυχιακό που σας ταιριάζει

Ακολούθησε το Spoudase στο Facebook για να ενημερώνεστε καθημερινά με νέες προκηρύξεις ΕΔΩ

Το Spoudase απαντάει σε όλα τα μηνύματα που στέλνετε σχετικά με την επιλογή Μεταπτυχιακού.

Πηγή

 

Leave a Reply