Εφαρμογές υπολογισμού μορίων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018!

Με αφορμή την ανακοίωνωση των βαθμολογιών των υποψηφίων τις προσεχείς μέρες, παραθέτουμε χρήσιμες εφαρμογές για να υπολογίσουν οι μαθητές τα μόριά τους και ενδεχόμενες επιτυχίες σε σχολές με βάση τις περσινές βάσεις (βάσεις 2017). Ξεκινάμε:

Από την σελίδα του εξαίρετου συναδέλφου Δημήτρη Σπαθάρα:

photo_of_calcΚαταρχάς, «κλικάρετε» στη φωτό για να εισέλθετε στην εφαρμογή, εν συνεχεία συμπληρώστε στο αντίστοιχο πεδίο τα «κουτάκια» στην 20-βάθμια κλίμακα. Στην ένδειξη ΜΟΡΙΑ, θα δείτε τα μόρια που συγκεντρώσατε στις εξετάσεις.

Από την Ο.Ε.Φ.Ε. συμπεριλαμβανομένου και των ειδικών μαθημάτων. Κι εδώ η συμπλήρωση των βαθμών θα γίνει στην 20-βάθμια κλίμακα. Επίσης, σύμφωνα με τα μόρια που συγκεντρώνει ο υποψήφιος, και σε σχέση με τις περσινές βάσεις (βάσεις 2017) μπορεί ο υποψήφιος να δει που σε ποια σχολές περνάει αν «κλικάρει» τα κατάλληλα κουτάκια και υπολογίσει κάποιες αποκλίσεις.  Τα περισσότερα θα τα δείτε κάνοντας κλικ στην εικόνα που ακολουθεί:

photo_of_calc_2

Μία ακόμα εφαρμογή για τον υπολογισμό των μορίων από τους βαθμούς που συγκέντρωσαν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων 2018. TΤην εφαρμογή έχει δημιουργήσει ο Μαθηματικός Κωνσταντίνος Τσέλιος. Βάζοντας βαθμούς στην εν λόγω εφαρμογή θα σας βγάλει μόρια, σχολές και πληροφορίες για κάθε σχολή. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή, απλώς κάνοντας «κλικ», πάνω στην εικόνα που ακολουθεί:

photo_of_calc_3

 

Καλά αποτελέσματα σε όλους τους υποψηφίους!!!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply