Πως κάνω τηλεδιάσκεψη; Δύο χρήσιμες και σημαντικές πλατφόρμες που είναι δωρεάν!

Είναι επιτακτική ανάγκη τις μέρες αυτές εκπαιδευτικοί και μαθητές να διατηρήσουν σημεία επαφής στην εκπειδευτική διαδικασία. Τα παρακάτω δύο video θα βοηθήσουν δασκάλους και παιδιά να μπορούν να αλληλεπιδράσουν στο πλαίσιο μία ψηφιακής τάξης!

Αν είστε δάσκαλος, καθηγητής ή μαθητής, σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα του #zoom για να κάνετε τηλεδιάσκεψη εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. #teleconference

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΖΟΟΜ από ΕΔΩ: https://zoom.us/

 

Οσο συνεχιζουμε να #menoumespiti η αναγκη μας να κρατησουμε επαφη με τις εργασιακες, εκπαιδευτικες και οχι μονο υποχρεωσεις, ειναι αυξημενες. Επειδή ομως ζούμε στην εποχή του ίντερνετ και της πληροφορίας λύσεις υπάρχουν. Στο σημερινό βίντεο θα λύσουμε την απορία του “πως κάνω τηλεδιάσκεψη”; Αν είστε δάσκαλος, καθηγητής ή μαθητής, σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα του #webex απο την cisco για να κάνετε τηλεδιάσκεψη εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Να σημειωσουμε οτι το Webex Meetings ειναι η προτεινομενη πλατφορμα τηλεδιασκεψεων απο το ΥΠΕΠΘ για την πραγματοποιηση συγχρονης εκπαιδευσης. 

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ WEBEX από ΕΔΩ: https://www.webex.com/

Παρουσίαση, επεξεργασία : Παπαδημητράκης Μενέλαος

 

Leave a Reply