Στις 25 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ!

paneladikes

Στις 25 Αυγούστου, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ, όπως υπήρξε ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας.

Στο μεταξύ αυτές τις ημέρες η αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Παιδείας κάνει δοκιμαστικές καταχωρήσεις στο νέο ηλεκτρονικό σύστημα, που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά φέτος, για την εγγραφή των των υποψηφίων στο τμήμα που πέτυχαν.

Την ίδια ημέρα που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, το υπουργείο Παιδείας θα θέσει σε εφαρμογή το νέο σύστημα εγγραφής των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Ετσι οι επιτυχόντες δεν θα χρειαστεί να μεταβούν στο Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ που πέτυχαν για να εγγραφούν,ούτε να προσκομίσουν δικαιολογητικά.

Θα μπούν στον ιστότοπο που θα ορίσει το υπουργείο Παιδείας με τον προσωπικό τους κωδικό, και στη συνέχεια θα τους αποσταλεί από το σύστημα νέοι κωδικοί για να κάνουν την εγγραφή τους.

Ταυτόχρονα οι πρωτοετείς φοιτητές θα παραλάβουν και το Δελτίο Ταυτότητας Φοιτητή, προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν άμεσα προκειμένου να έχουν έκπτωση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Πηγή

Leave a Reply