Τα καλλίτερα πανεπιστήμια του κόσμου έρχονται στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για μεταπτυχιακά στη Θεσσαλονίκη!

Αν σκέφτεστε το επόμενο επαγγελματικό βήμα που θα κάνει το βιογραφικό σας να ξεχωρίσει, τότε η προοπτική ενός μεταπτυχιακού ή διδακτορικού προγράμματος είναι η καλύτερη λύση για εσάς και την καριέρα σας.

Στην έκθεση πανεπιστημίων της QS World Grad School Tour που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και να ενημερωθείτε για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σε 60 διαφορετικές ειδικότητες.
Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή εδώ: topuniversities.com/greece

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν εξουσιοδοτημένους υπευθύνους εγγραφών από κορυφαία πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων των: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, LSE, Imperial College, King’s College, UCL, Manchester Business University of Edinburgh, Bocconi κ.ά. Επίσης, θα ενημερωθούν απευθείας για μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, για τη διαδικασία των αιτήσεων, τις προϋποθέσεις εισαγωγής, το κόστος σπουδών, τη ζωή στο πανεπιστήμιο καθώς και τις επαγγελματικές προοπτικές μετά την ολοκλήρωση των σπουδών.

Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης Θεσσαλονίκη, Τρίτη 20 Οκτωβρίου
The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, 15:00-20:30 Επιπλέον η έκθεση προσφέρει:

• QS Υποτροφίες ύψους 1.700.000 δολαρίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά
• Υποτροφίες για TOEFL και IELTS
• Σεμινάρια και workshops
• Έλεγχο βιογραφικού, συμβουλευτική καριέρας και networking με επιτυχημένους αποφοίτους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε στην εκδήλωση της Θεσσαλονίκης κάντε κλικ εδώ: topuniversities.com/greece

Leave a Reply