Το πρώτο site στην Ελλάδα με όλα τα Μεταπτυχιακά

Χιλιάδες πτυχιούχοι καταθέτουν κάθε χρόνο αιτήσεις σε κάποιο από τα εκατοντάδες μεταπτυχιακά ψάχνοντας να εξασφαλίσουν υψηλού επιπέδου κατάρτιση και επαγγελματική προοπτική.

Τα μεταπτυχιακά στην Ελλάδα έχουν φτάσει περίπου στα 750 και τα περίπου 200 είναι δωρεάν δηλαδή χωρίς δίδακτρα.

Ο χάρτης της “Τεταρτοβάθμιας” εκπαίδευσης έχει γίνει δαιδαλώδης και σίγουρα αλλάζει με γοργούς ρυθμους καθώς επικαθορίζεται από το ρευστό τοπίο στην αγορά εργασίας, τις επιταγές και τις εξελίξεις στην τεχνολογία κ.α.

Χιλιάδες απόφοιτοι προπτυχιακών αντιμετωπίζουν το ερώτημα για το τι θα σπουδάσουν και αν αυτό θα γίνει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, πράγμα το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο για την μετέπειτα ζωή τους.

Σε όλη αυτή την αναζήτηση έρχεται στην Ελλάδα  ένας ολοκληρωμένος ηλεκτρονικός study guide, το spoudase.gr το οποίο καταχωρεί όλα τα Μεταπτυχιακά σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ σε δεύτερη φάση θα χαρτογραφήσει και τα Μεταπτυχιακά του Εξωτερικού.

Το spoudase.gr με συμβουλές σπουδών και καριέρας μπορεί να σε καθοδηγήσει στο τι και στο που να σπουδάσεις. Βρίσκεται σε ευθεία σύνδεση με τα τμήματα των ελληνικών Πανεπιστημίων και ενημερώνει καθ’όλη την διάρκεια του Χρόνου με τις πορείες των προκηρύξεων των Μεταπτυχιακών.

Εύχρηστη αναζήτηση

Η εύχρηστη αναζήτηση βοηθάει τον χρήστη να βρει το Μεταπτυχιακό που ψάχνει πού εύκολα, αναζητώντας με βάση, το επιστημονικό αντικείμενο, την πόλη, το πανεπιστήμιο, την ύπαρξη διδάκτρων ή όχι.

Σεμινάρια, e-learning και επιμόρφωση

Ο Οδηγός του spoudase σε κατατοπίζει έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα σεμινάρια που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα

Μπορείς εδω να ακολουθήσεις την σελίδα του spoudase.gr στο Facebook για να ενημερώνεσαι καθημερινά με νέες προκηρύξεις Μεταπτυχιακών

Πηγή

 

Leave a Reply