Τέσσερα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα στα Πληροφοριακά Συστήματα από το Παν. Αιγαίου

Το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει την λειτουργία 4ων νέων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, στο αντικείμενο των Πληροφοριακών Συστημάτων (ΠΣ).

Η διάρκεια σπουδών ορίζεται σε τρία διδακτικά εξάμηνα και υλοποιείται σε περιβάλλον μικτής διδασκαλίας μάθησης με πρότυπες συνδυαστικές μορφές που περιλαμβάνουν ένα πενθήμερο εντατικής διδασκαλίας ανά εξάμηνο και ηλεκτρονικές διαδικασίες μάθησης.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από στην ιστοσελίδα (http://msc.icsd.aegean.gr) έως και την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του τμήματος, ή στην Γραμματεία Μεταπτυχιακού Προγράμματος στο 22730 82210 ή στείλτε email στο dmicsd@icsd.aegean.gr.

01. Τεχνολογίες και Διοίκηση Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων: Ειδίκευση σε σύγχρονα θέματα Πληροφοριακών Συστημάτων με στόχο την επαγγελματική κατάρτιση στις κατευθύνσεις:

Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων

Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

Ευφυή Πληροφοριακά Συστήματα

Δίκτυα Υπολογιστών

Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα

Κόστος Φοίτησης: 3.000€Τυπικά προσόντα και διαδικασία επιλογής

02. Έρευνα στα Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα: Παροχή άρτιας θεωρητικής και πρακτικής γνώσης και όλων των εφοδίων μιας υψηλού επιπέδου επιστημονικής εξειδίκευσης.. Ως αποτέλεσμα, πέραν της διπλωματικής εργασίας, θα προκύψει και μια πρωτότυπη δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό ή αντίστοιχου κύρους διεθνές συνέδριο με κρίση.  Το πρόγραμμα αποτελεί ιδανικό προπομπό για διδακτορικές σπουδές.

Κόστος Φοίτησης: 4.000€Τυπικά προσόντα και διαδικασία επιλογής

03. Διδακτική Πληροφορικής και Επικοινωνιών : Έρευνα στη διδακτική της Πληροφορικής και Επικοινωνιών και απόκτηση γνώσης για την επαγγελματική ενασχόληση εκπαίδευση πληροφορικής.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η μετάδοση γνώσεων, βέλτιστων πρακτικών και δεξιοτήτων σε υποψηφίους που προέρχονται από τον χώρο της Πληροφορικής (ή παρεμφερείς χώρους) και επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το διδακτικό έργο στην Α/μια και τη Β/μια εκπαίδευση.

Κόστος Φοίτησης: 3.000€Τυπικά προσόντα και διαδικασία επιλογής

04. Πληροφοριακά και Επικοινωνιακά Συστήματα: Μετάδοση γνώσης θεμάτων σχετικά με Πληροφοριακά Συστήματα σε υποψήφιους φοιτητές που δεν έχουν ολοκληρωμένο υπόβαθρο Πληροφορικής.

Ο κύριος σκοπός του προγράμματος είναι η μύηση των αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, τεχνολογικών ή μη ειδικοτήτων, στα σύγχρονα θέματα των ΠΣ, μέσω της εξοικείωσης στις αρχές που διέπουν την ανάλυση, σχεδιασμό, υλοποίηση και διοίκηση ενός ΠΣ υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.

Κόστος Φοίτησης: 3.000€Τυπικά προσόντα και διαδικασία επιλογής

Posted in Χωρίς κατηγορία

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Translate
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Pages
Instagram
Blog Stats
  • 443,068 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2,978 other followers

Follow ΖΗΣΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ on WordPress.com
in search of Physics

ένα project για τη διδασκαλία της Φυσικής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Joy of mathematics

Live Your Maths

Ο άγνωστος χ

Live Your Maths

%d bloggers like this: