Νέα μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Νέα αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι εξ Ελλάδος στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Τα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα θα προσφερθούν από τον Οκτώβριο και αφορούν στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης Ξένης Γλώσσας, τη Θεολογία και την Ορθοπεδική Επιστήμη και Αποκατάσταση.

Το Μεταπτυχιακό στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης Ξένης Γλώσσας γίνεται σε συνεργασία με το εθνικό ίδρυμα έρευνας και εφαρμογών της Ελλάδας το «Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας» (ΚΕΓ) και μπορούν να το παρακολουθήσουν κάτοχοι πτυχίου φιλοσοφικής σχολής (ελληνικής φιλολογίας ή ξένων φιλολογιών), παιδαγωγικών τμημάτων αλλά και απόφοιτοι άλλων σχολών, εφόσον διαθέτουν διετή εμπειρία στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας.

Το Μεταπτυχιακό στην Ορθοπεδική Επιστήμη και Αποκατάσταση συνδυάζει την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (Distance Learning) και την προσωπική φοίτηση (In house Learning) σε ένα μοντέρνο πρότυπο συνδυασμένης εκπαίδευσης (Blended Learning) και προσφέρεται σε 3 κατευθύνσεις: α) Μυοσκελετική Φυσικοθεραπεία, β) Αθλητική Φυσικοθεραπεία και γ). Ορθοπεδική Επιστήμη.

 Πέραν αυτών στα τέλη Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται η περίοδος αιτήσεων εγγραφής για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον χειμερινό κύκλο σπουδών και στα υπόλοιπα Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως προγράμματα που προσφέρει στην ελληνική γλώσσα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Τα υπόλοιπα μεταπτυχιακά προγράμματα (κλικ εδώ) αναφέρονται μεταξύ άλλων στις επιστήμες της Αγωγής (8 στον αριθμό) με πλέον δημοφιλές το Ειδικής Εκπαίδευσης στο οποίο πλέον έχει προστεθεί και η προαιρετική δυνατότητα της πρακτικής, στη Σχολική Ψυχολογία, στη Δημόσια Διοίκηση, το ΜΒΑ, την Κοινωνική Εργασία και τη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας, το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, στις Διεθνείς Σχέσεις, στα Μ.Μ.Ε., την Κοινωνική Εργασία και τη Διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας.

 Τα Μεταπτυχιακά προγράμματα υλοποιούνται από το  Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε τρεις περιόδους (Χειμερινό, Εαρινό και Θερινό Εξάμηνο) με τη μέθοδο της διδασκαλίας και μάθησης εξ αποστάσεως, στην ελληνική γλώσσα και αιτήσεις εγγραφών  μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια όλου του έτους.
Τα προγράμματα έχουν διάρκεια από 3 εξάμηνα (ελάχιστη διάρκεια) μέχρι 9 εξάμηνα (μέγιστη διάρκεια), δηλαδή καθορίζεται από τον σπουδαστή ανάλογα με την ευχέρεια χρόνου που διαθέτει και δίνουν την ευκαιρία υψηλής ποιότητας επιμόρφωσης στον τόπο μόνιμης διαμονής των υποψηφίων (Ελλάδα), χωρίς να απαιτείται η συστηματική φυσική παρουσία στην παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας και χωρίς να τροποποιούνται οι καθημερινές τους δραστηριότητες.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά και στις αιτήσεις τηρείται σειρά προτεραιότητας ανά εξάμηνο. Όσοι  ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.unic-greece.gr ή να απευθυνθούν στα τηλέφωνα των επίσημων εκπροσώπων στην Ελλάδα  801 1000 709 (από σταθερό) ή στο 6972 089310 (από σταθερό/κινητό).

Πηγή

Posted in Χωρίς κατηγορία

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Translate
September 2015
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Pages
Blog Stats
  • 433,064 hits

Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 2,977 other followers

Follow ΖΗΣΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ on WordPress.com
in search of Physics

ένα project για τη διδασκαλία της Φυσικής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση

Joy of mathematics

Live Your Maths

Ο άγνωστος χ

Live Your Maths

%d bloggers like this: