Τραγωδία στο Μάτι: Ανάμεσα στα θύματα και ο Βασίλης Κατσαργύρης, ένας σπουδαίος μαθηματικός

Το ΔΣ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες που θρηνούν ανθρώπινες ζωές και την συμπαράστασή του στους πυροπαθείς της ανατολικής Αττικής.

Τραγωδία στο Μάτι: Ανάμεσα στα θύματα και ο Βασίλης Κατσαργύρης, ένας σπουδαίος μαθηματικός | Newsit.grΌπως αναφέρουν:  «Η μαθηματική οικογένεια θρηνεί κι εκείνη ένα επιφανές μέλος της, τον Βασίλη Κατσαργύρη, για χρόνια ενεργό μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, συγγραφέα σχολικών βιβλίων, με συμμετοχή σε επιτροπές και προγράμματα της Εταιρείας, που χάθηκε άδικα στις φονικές φωτιές στην Ανατολική Αττική. Θέλει ακόμη να εξάρει την υπερπροσπάθεια εθελοντών και πυροσβεστών στην κατάσβεση των πυρκαγιών παρά την έλλειψη χρηματοδότησης, μέσων και προσωπικού».

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr ο 70χρονος Βασίλης Κατσαργύρης έχασε τη ζωή του στο Νέο Βουτζά. Καταγόταν από τις Ράχες Τριφυλίας. Ο άτυχος άνδρας ήταν επίσης αδερφός του τέως διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας, πρώην αντιπροέδρου του Δ.Σ. Τριφυλίας και υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία το 2015, Γιάννη Κατσαργύρη.

Πηγή

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s