Εκτιμήσεις βάσεων 2020 για το 1ο, 2ο, 3o επιστημονικό πεδίο!

O Κωνσταντίνος Παπαγιαννούλης με την εκπαιδευτική του πυξίδα μας δίνει τις εκτιμήσεις 1ου,  2ου, 3ου επιστημονικού πεδίου αναφορικά με τις αναμενόμενες βάσεις του 2020!

Με τον κατά πολύ βελτιωμένο φετινό αλγόριθμο εκτιμώνται τα μόρια τμημάτων αμιγώς 1ου,  2ου, 3ου Επιστημονικού πεδίου και αποκλειστικά, χωρίς ειδικό μάθημα.

Φέτος, επιπλέον, λόγω της τελικής κατανομής σε βαθμολογικές κλάσεις – ακέραια πολλαπλάσια του 25 αναμένεται περαιτέρω ευστοχία.

Για το 1ο Επιστημονικό πεδίο οι εκτιμήσεις είναι:

Για το 2ο επιστημονικό πεδίο οι εκτιμήσεις είναι:

Για το 3ο επιστημονικό πεδίο οι εκτιμήσεις είναι:

 

6 comments

 1. Καλησπέρα , με 17.200 στο 3ο πέδιο πιστεύετε είμαι μέσα Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης ;

  Like

  1. Καλησπέρα / Καλημέρα αγαπητέ Κώστα. Κανείς δεν ξέρει που θα φτάσουν οι βάσεις. Όλα τα άνωθεν είναι εκτιμήσεις με μαθηματικό μοντέλο αξιόπιστο. Έχετε ελπίδες αλλά ακόμα και αν πιάσετε τη βάση, δεν είναι σίγουρο ότι θα εισαχθείτε λόγω των ισαβαθμιών που θα προκύψουν. Για την ακρίβεια, δες τι αναμένουμε να δούμε: https://liveyourmaths.com/2020/07/25/%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-2020-%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%80%ce%ad%cf%81%cf%85%cf%83%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5/
   Ελπίζω και εύχομαι όλα να πάνε καλά. Θα βγουν ενδεχομένως και άλλες εκτιμήσεις στην πορεία και θα έχουμε ευκαιρία να τα πούμε και πάλι!

   Like

   1. Ευχαριστώ για την απάντηση! Πάντως ο κ.Στρατηγάκης απ’ότι είδα την έχει στα 16.700 για αυτό ουσιαστικά μου γεννήθηκαν ελπίδες

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s