ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΟΙ ΛΟΓΙΣΜΟΙ

Απειροστικός Λογισμός I

1)Ένα εξαιρετικό βοήθημα για την «Ανάλυση και στις πραγματικές συναρτήσεις μίας μεταβλητής» από τον εξαιρετικό ακαδημαικό Μιχάλη Παπαδημητράκη από το τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης δίνουμε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε το εξαιρετικό αυτό βοήθημα και από εδώ: Ανάλυση-Πραγματικές συναρτήσεις μιας Μεταβλητής

2)Επίσης, ένα πολύ καλό βοήθημα που αφορά το Μάθημα: «Απειροστικός Λογισμός I», που αποτελεί βασικό μάθημα σε πολλά τμήματα φυσικομαθηματικών και πολυτεχνικών σχολών σε όλη την Ελλάδα. Το βοήθημα αυτό παρέχεται στο τμήμα Μαθηματικών του πανεπιστημίου Αιγαίου.

Επίσης, μπορείτε να το κατεβάσετε και από εδώ:  Απειροστικός Λογισμός I.

Απειροστικός Λογισμός II

Σημειώσεις από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Μαθηματικών που αφορούν το μάθημα «Απειροστικός Λογισμός II».

Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο και από Απειροστικός Λογισμός II.

Απειροστικός Λογισμός I και II

Ένα βιβλίο από τις πανεπιστημιακές εκδόσεις Κρήτης, που αφορά τον διαφορικό και ολοκληρωτικό λογισμό σε βάθος. Ένα πραγματικά εξαιρετικό βιβλίο, που αποτελεί  χρήσιμο βοήθημα για κάθε φοιτητή όχι μόνο των Μαθηματικών τμημάτων αλλά  και της ευρύτερης μαθηματικής εκπαίδευσης.

Επίσης, μπορείτε να το κατεβάσετε και από εδώ: Απειροστικός Λογισμός Ι & II.

Απειροστικός Λογισμός III

1) Ένα ακόμη μάθημα των τμημάτων Μαθηματικών ανά την Ελλάδα και όχι μόνο. Μην ξεχνάμε ότι ο Απειροστικός Λογισμός III διδάσκεται και σε άλλα τμήματα των Πανεπιστημίων των θετικών επστημών και των Πολυτεχνείων ονομαζόμενο ως Ανάλυση πολλαπλών μεταβλητών ή μελέτη του ν-διάστατου χώρου. Σημειώσεις του μαθήματος από τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι από τον ακαδημαικό Σοφοκλή Κ. Μερκουράκη και μπορείτε να τις βρείτε εδώ:

Μπορείτε επίσης, να κατεβάσετε το αρχείο και από εδώ: Απειροστικός Λογισμός III

2) Επίσης, καλές και αξιόλογες σημειώσεις είναι και από τον ακαδημαικό Γιάννη Γιαννούλη του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις και από το ακόλουθα links:

Μπορείτε εναλλακτικά να κατεβάσετε το αρχείο και από εδώ: Διανυσματική ανάλυση

Leave a Reply