Νέα Σελίδα στο Facebook που ενημερώνει για Μεταπτυχιακά, Συμβουλές, Υποτροφίες, Σπουδές στο Εξωτερικό κ.α.

Στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που επιλέγουν να ενταχθούν σε ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών. Στην Ελλάδα τρέχουν πάνω από  700 Μεταπτυχιακά Προγράμματα σε Δημόσια Πανεπιστήμια με δίδακτρα ή δωρέαν. Παράλληλα έχουν πολλαπλασιαστεί τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια και κολλέγια που παρέχουν Μεταπτυχιακούς τίτλους Σπουδών στην χώρα μας, ενώ το τελευταίο διάστημα στο παιχνίδι μπαίνουν και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου με τα εξ’άποστάσεως Μεταπτυχιακά.

Με τα παραπάνω καταλαβαίνουμε ότι πλέον ο χάρτης της μετατριτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει γίνει σύνθετος και δαιδαλώδης. Αυτό το στοιχείο μαζί με την ρευστοποίηση του εργασιακού τομέα και τις νέες ανάγκες που προκύπτουν από αυτον η επιλογή ενός Μεταπτυιχακού είναι πιο δύσκολη και βέβαια πιο κρίσιμη!

Το Spoudase.gr ήρθε να συμβουλέψει και κυρίως να διευκολύνει τους υποψήφιους συγκεντρώνοντας για πρώτη φορά όλα τα Μεταπτυχιακά από Ελλάδα, Κύπρο και Εξωτερικό σε έναν πλήρη ηλεκτρονικό οδηγό επιμόρφωσης όπου ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί και να αναζητήσει τι θα σπουδάσει με βάση το γνωστικό αντικείμενο, την πόλη, το πανεπιστήμιο, τα δίδακτρα κ.α.

Στο Facebook η σελίδα του Spoudase ενημερώνει καθημερινά για:

Για να μπορείτε να βλέπετε πρώτοι τις ενημερώσεις της σελίδας αυτής στη Facebook πρώτα πρέπει να πατήσετε Like και μετά να πάτε τον κέρσορα του ποντικιού στο κουμπί Liked και να πατήσετε see first και στο notifications να πατήσετε το ON.

Πηγή

Leave a Reply