Έναρξη Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 και στα ΓΕΛ!

Σε λίγες ώρες ξεκινούν – και για φέτος – οι πανελλαδικές εξετάσεις για χιλιάδες υποψήφιους σε όλη τη χώρα και στα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ), στα ΕΠΑΛ ξεκίνησαν ήδη από σήμερα!

Εύχομαι μέσα απ’την καρδιά μου, σε όλα τα παιδιά επιτυχία στους στόχους που τα ίδια έχουν θέσει.

Αυτό που αξίζει πιο πολύ, είναι το ταξίδι και ΟΛΟΙ οι μαθητές αξίζουν συγχαρητήρια που προσπάθησαν για μια θέση στο όνειρό τους! Αγαπάμε τα παιδιά μας που αγωνίζονται αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα που θα καταφέρουν να επιτύχουν στο τέλος.

Σημασία έχει ουσιαστικά η διαδρομή και οι εμπειρίες που ο καθένας αποκομίζει απ’αυτή. Η επιτυχία για κάθε παιδί, σε κάθε παιδί, είναι διαφορετική! Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας μόνο δρόμος που τους ανοίγεται, μία πρόκληση όχι όμως η μόνη ή απαραίτητα η … μοναδική! Ας είμαστε δίπλα τους υποστηρίζοντας είτε το λειτούργημά μας ως δάσκαλοι είτε την ιδιότητά μας ως γονείς. Τα παιδιά μας είναι σε κάθε περίπτωση επιτυχημένα, ό,τι κι αν συμβεί, ας μην το ξεχάσουμε ποτέ αυτό!!!

Καλή δύναμη λοιπόν, σε υποψηφίους, γονείς αλλά και διδάσκοντες! Τα καλλίτερα δυνατά αποτελέσματα σε κάθε μαθητή-μαχητή που μπαίνει στη δύσκολη και συνάμα σκληρή μάχη στις επόμενες ώρες, οι κόποι και οι αγωνίες όλων, να δικαιωθούν στο έπακρο!

Με σεβασμό σε όλους αλλά και στην διαδικασία αυτή καθ’ αυτή.

Με εκτίμηση

Χρήστος Κ. Λοΐζος

Μαθηματικός

Leave a Reply