Αναλυτικές εκτιμήσεις βάσεων 2021, 1ου, 2ου, 3ου και 4ου επιστημονικού πεδίου

Στην ανάρτηση αυτή θα βρείτε αναλυτικά τις εκτιμήσεις βάσεων 2021 για τα 1ο, 2ο, 3ο και 4ο επιστημονικά πεδία από τον Κωνσταντίνο Παπαγιαννούλη και την επαγγελματική του πυξίδα. Οι εκτιμήσεις αυτές, έχουν λάβει υπόψη τους και την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (Ε.Β.Ε.). Το μαθηματικό μοντέλο που έχει χρησιμοποιηθεί για τις σχολές που δεν επηρεάζονται από την ΕΒΕ παραμένει το ίδιο. Μπορείτε να δείτε αλλά και να κατεβάσετε τα κάτωθι αρχεία.

Οι εκτιμήσεις λοιπόν για τις σχολές του 1ου Επιστημονικού Πεδίου δίνονται παρακάτω:

Οι εκτιμήσεις για τις σχολές του 2ου Επιστημονικού Πεδίου δίνονται παρακάτω:

Οι εκτιμήσεις για τις σχολές του 3ου Επιστημονικού Πεδίου δίνονται παρακάτω:

Οι εκτιμήσεις για τις σχολές του 4ου Επιστημονικού Πεδίου δίνονται παρακάτω:

Πηγή

5 comments

  1. Γεια σας. Ως υποψήφια στις φετινές πανελλαδικές στο 3ο επιστημονικό πεδίο και δεδομένου ότι τη δεδομένη περίοδο η αγωνία ομολογουμένως είναι μεγάλη, θα ήθελα να σας ρωτήσω, πού θεωρείτε ότι οφείλονται οι αποκλίσεις στις εκτιμήσεις των βάσεων -αναφερόμενη στις σχολές του 3ου πεδίου- μεταξύ των εκτιμήσεων που έχουν δημοσιευθεί τον τελευταίο καιρό, έπειτα από την κατάθεση του μηχανογραφικού. Υπάρχει κάποια παράμετρος που προκαλεί αυτή τη διαφορά, ιδίως στις υψηλόβαθμες σχολές (λ.χ. οδοντιατρική, φαρμακευτική). Γνωρίζω ότι η διαδικασία εκτίμησης βάσεων είναι πολυπαραγοντική και πολυδιάστατη και ως εκ τούτου εκτιμώ τις απόψεις όλων των αναλυτών, ωστόσο θα εκτιμούσα, αν αυτό είναι δυνατόν και στα πλαίσια της δραστηριότητάς σας ως μαθηματικού, να εξηγήσετε τη διαφορά στις αποκλίσεις. Ελπίζω να κατανοείτε πως το ρωτώ αυτό καθαρά λόγω αγωνίας και απορίας. Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγχαρητήρια για τη δουλειά σας όσον αφορά την πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα σας.

  2. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιά είναι η εκτίμησή σας για τη Νομική Κομοτηνής.
    Σας Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Κα Βακ.

    1. Καλησπέρα σας. Λόγω κάποιου προβλήματος της πλατφόρμας, η εκτίμηση για τη Νομική Κομοτηνής δεν ήταν ορατή. Διορθώσαμε το πρόβλημα, οπότε τώρα μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις εκτιμήσεις. Ενδεικτικά, η εκτίμηση για τη Νομική Κομοτηνής είναι 17.220 μόρια. Ευχαριστούμε.

  3. Καλησπέρα, έχω μια απορία όσον αφορά τις βάσεις των 2 κτηνιατρικών. Το θεωρείτε εφικτό να παραμείνουν τόσο χαμηλές με 1.196 αριστούχους + 1.408 παιδιά με βαθμολογίες από 17.000 έως 18.000;

Leave a Reply